Pariuri Sportive – Zorya vs Karpaty – 23.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Zorya vs Karpaty (23.04.2014) – ora 17:00
Unul meciurile etapei cu numarul 24 din Ucraina Premier League ce vor avea loc azi este cel dintre Zorya si Karpaty, doar echipa gazda avand pretentii de luat in seama pe acest final de stagiune.
Cele doua au oferit un meci fara goluri in tur, iar in precedentele patru partide directe si-au impartit punctele in mod egal, de fiecare data castigand cea care a evoluat pe teren propriu.
ZoryaKarpaty
Zorya are de partea ei majoritatea argumentelor la ora actuala, venind dupa patru etape bune, cu trei victorii si un egal, astfel ca traverseaza o perioada buna. Gazdele sunt pe locul sase, cu 35 de puncte, iar in aceste conditii au o sansa buna de a prinde un loc de Europa League pana la final. Golaverajul de 28-22 este de asemenea unul de apreciat, cu o defensiva printre cele mai bune.Karpaty se afla in a doua jumatate a clasamentului, dar fara emotii in ceea ce piveste retrogradarea, insa nici fara sperante prea sus in clasament. Oaspetii snut pe locul 1, cu 26 de puncte adunate si un golaveraj negativ, de -7, cu 23 de reusite si 30 de goluri incasate. Echipa a fost lipsita de constanta in joc si rezultate pe tot parcursul stagiunii, acesta fiind punctul ei slab.
Pariuri Zorya vs Karpaty 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.80

  • Zorya este fara doar si poate echipa superioara in acest duel, fiind printre cele mai in forma din Ucraina la ora actuala. Gazdele vor intalni o echipa fara obiectiv, ca si salvata, si in acelasi timp lipsita de motivatie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,