Pariul zilei – 24.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

St. Patricks vs Derry City (24.03.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de marti, 24 Martie, vine din Irlanda Premier League, de la partida care le va pune fata in fata pe St. Patricks si Derry City, partida din cadrul etapei a 4-a a campionatul. Cota aleasa de noi este de 1.75 in momentul de fata.
St. Patricks Derry City
St. Patricks nu a inceput tocmai excelent noua stagiune, inregistrand o victorie si doua meciuri pierdute in primele trei runde. Gazdele sunt pe sapte, cu trei puncte si un golaveraj de 3-4, insa oricum raman printre candidatii la un loc pe podium si in campionatul curent. Un signur meci au jucat gazdele acasa, castigat cu 3-0 in fata lui Bray acum 11 zile. Derry City este vecine de clasament cu adversarii de diseara, insa are niste cifre ceva mai bune la prima vedere. Mai exact, oaspetii au bifat un egal, o remiza si un esec, iar cu patru puncte in dreptul lor ocupa locul sase. La fel ca si St. Patricks, Derry City este una dintre candidatele la un loc de cupa europeana in actuala stagiune, desi drumul este lung pana acolo.
Pariuri –  St. Patricks vs Derry City
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Ne asteptam ca St. Patricks, echipa cu un lot superior la prima vedere, sa se impuna diseara pe teren propriu, desi Derry City cu siguranta nu va fi un adversar usor. Oaspetii nu s-au impus aici in ultimele sase deplasari oficiale.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!