Meciul zilei – 24.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2015. Postat in Meciul Zilei

Bohemians vs Dundalk (24.03.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Derby-ul etapei a patra din Irlanda Premier League le va pune fata in fata diseara de la ora 21:45 pe Bohemians si Dundalk, primele doua clasate in momentul de fata, cu cele mai bune cifre din campionat de departe la ora actuala.
Bohemians Dundalk
Surprinzator sau nu, Bohemians conduce ostlilitatile la ora actuala, cu noua puncte din tot atatea posibile, dar si cel mai bun golaveraj din prima liga irlandeza, 6-0 mai exact. Un singur meci au bifat gazdele pe teren propriu in acest debut de stagiune, castigat cu scorul de 2-0 in fata celor de la Galway. Din August 2014 n-au mai pierdut gazdele pe teren propriu. De partea cealalta a baricadei se afla campioana en-titre, Dundalk, echipa care de asemenea a inceput in forta aceasta stagiune. Oaspetii au noua puncte si un golaveraj de 5-0, cifre care ii plaseaza pe locul secund. Pentru a urca pe fotoliul de lider, Dundalk are nevoie de victorie diseara in aceasta deplasare, insa cu siguranta s-ar multumi si cu un punct la o astfel de partida.
Pariuri –  Bohemians vs Dundalk
Info pariuri sportive: Dundalk DNB @ 1.44

  • Dundalk pare sa aiba lotul mai solid in acest moment, desi Bohemians a inceput in forta. Se anunta un meci pe cinste si destul de echilibrat. Mergem pe mana campioanei, cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!