Pariul zilei – 25.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

Scotia vs Irlanda de Nord (25.03.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Scotia si Irlanda de Nord vor fi puse fata in fata intr-un duel foarte interesant miercuri seara de la ora 21:45, partida dintre cele doua fiind una de pregatire. De aici am ales si noi pariul zilei, cota fiind de 1.73 in momentul de fata.
Scotia Irlanda de Nord
Scotia se prezinta la acest joc dupa cinci luni de zile fara meci jucat, ultimul fiind pe 18 Noiembrie 2015, si anume infrangerea cu 1-3 in fata Angliei pe teren propriu, tot intr-un joc amical. Aceea a fost singura infrangere a scotienilor in ultimul an si jumatate pe propriul teren, bifand alte trei victorii si doua rezultate de egalitate. Pe de alta parte, Irlanda de Nord n-are nici ea nici un meci in picioare din Noiembrie anul trecut. Oaspetii au jucat ultima data la Bucuresti, in fata Romaniei, pierzand cu scorul de 0-2 in calificarile pentru Euro 2016. Chiar si asa, nord irlandezii sunt pe doi in grupa de calificare, avand o sansa buna, peste Ungaria si Grecia la ora actuala.
Pariuri –  Scotia vs Irlanda de Nord
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.73

  • Considerand ca avantajul terenului propriu va conta foarte mult in acest joc, plus ca la prima vedere Scotia are un lot mai solid, cu jucatori ceva mai consacrati decat ai nord irlandezilor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!