Pariul zilei – 24.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Manchester City vs Steaua (24.08.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Miercuri seara de la ora 21:45, toti ochii vor fi pe meciul dintre Manchester City si Steaua, meci din cadrul play-off-ul Ligii Campionilor. Cetatenii s-au impus clar in tur, 5-0 la Bucuresti. Cota pentru pariul zilei de marti este de 1.59 in oferta Unibet.
Manchester City
Steaua
Manchester City a marcat de 11 ori in cele trei meciuri oficiale din acest sezon, castigand cu 2-1 in fata lui Sunderland, 5-0 contra Stelei si 4-1 in fata lui Stoke. Guardiola isi permite acum sa odihneasca o parte din titularii de baza, avand in vedere rezultatul de la Bucuresti, englezii neavand nici un fel de emotie in privinta calificarii.Steaua este vazuta fara vreo sansa reala de catre agentiile de pariuri, cota fiind in jur de 18.00 pentru o eventuala victorie aici. Vice-campioana Romaniei vine pe Etihad Stadium dupa remiza contra rivalei, Dinamo Bucuresti, scor 1-1 in etapa a cincea a Ligii 1. Astfel, stelistii au ajuns la sapte meciuri consecutive fara victorie in fata alb-rosilor.
Pariuri – Manchester City vs Steaua
Info pariuri sportive Manchester City -1.5 HA @ 1.59

  • Unibet ofera cea mai buna pentru acest pronostic, iar noi ne asteptam ca Manchester City sa isi confirme din nou superioritatea, printr-o victorie la cel putin doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,