Pariul zilei – 24.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

Copenhaga vs Aarhus (24.09.2016) – ora 16:30
pariul zilei2Avem o cota de 1.75 pentru ziua de sambata in categoria Pariul Zilei. Cea mai buna cota pentru pariul nostru este oferita de Unibet in momentul de fata. FC Copenhaga si Aarhus sunt cele doua protagoniste, in cadrul etapei cu numarul 11 din Danemarca.
Copenhaga
Aarhus
Copenhaga este singura formatie neinvinsa in Superliga, dar a redus din motoare in ultimele saptamani. Doua victorii si trei remize au bifat gazdele in ultimele cinci runde. Oricum, Copenhaga ramane pe prima pozitie in Danemarca, avand 22 de puncte si un golaveraj excelent, 23-6. Echipa are cel mai puternica atac si cea mai solida defensiva din tara.Aarhus se prezinta aici dupa cinci etape modeste in care a obtinut doar patru puncte. Echipa vizitatoare are un total de 12 puncte in dreptul ei, golaverajul de 12-18 nefiind unul de laudat. De altfel, defensiva este una dintre cele mai fragile din campionat, doar trei echipe stand mai rau din acest punct de vedere. Copenhaga a castigat ultimele doua dueluri directe, 2-1 de fiecare data.
Pariuri – Copenhaga vs Aarhus
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.75

  • Copenhaga are cel mai bun atac din campionat si va da piept cu o echipa modesta in aparare, dar care este capabila oricand sa inscrie, lucru care ar fi de folos pronosticului nostru.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,