Pronostic – Arsenal vs Chelsea – 24.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2016. Postat in Category

Pronostic – Arsenal vs Chelsea – 24.09.2016

Pronostic - Arsenal vs Chelsea - 24.09.2016

Arsenal si Chelsea vor pune capat zilei de fotbal sambata aceasta in Premier League, cele doua urmand sa se dueleze de la ora 19:30 intr-un derby 100% londonez din cadrul etapei a sasea.

Arsenal se prezinta aici intr-o crestere de forma remarcabila. Dupa inceputul modest de stagiunea, tunarii vin dupa trei victorii la rand in Premier League. Arsene Wenger si elevii sai sunt pe locul patru, cu zece puncte si un golaveraj de 12-7, doar Manchester City avand un atac mai puternic. Arsenal a castigat doar una din ultimele sapte meciuri cu Chelsea pe propria arena.

Chelsea s-a impus in ultima deplasare pe Emirates Stadium, scor 1-0 pe data de 24 Ianuarie 2016. Elevii lui Antonio Conte au inceput in forta, insa sunt in scadere de forma, venind dupa esecul cu Liverpool, scor 1-2 acasa. Albastrii ocupa locul cinci momentan, cu zece puncte si un golaveraj de 10-6. Conte este recunoscut pentru jocul organizat, mai ales in defensiva, dar inca n-a reusit sa implementeze acest lucru si in capitala Angliei.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.59
Atat Arsenal, cat si Chelsea, dispun de atacuri foarte capabile, ambele avand o medie de cel putin doua reusite pe meci. Ne asteptam la un spectacol pe cinste in derby-ul londonez, cu goluri marcate de ambele formatii, cota fiind foarte interesanta in oferta Unibet.