Pariul zilei – 25.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2016. Postat in Category

PAOK vs Skoda Xanthi (25.09.2016) – ora 16:00
pariul zilei2PAOK si Skoda Xanthi se intalnesc duminica dupa-amiaza in cea de-a treia etapa din Grecia Super League. Pariul zilei are o cota atractiva, de 1.97, gazdele pornind in mod clar cu prima sansa, atat pe hartie, cat si la pariuri.
PAOK
Skoda Xanthi
PAOK a castigat ambele meciuri de campionat pana acum, insa are numai trei puncte in dreptul ei din cauza penalizarii din partea federatiei. Echipa gazda ocupa pozitia a sasea in acest moment, tintind o noua victorie aici pentru a tine aproape de contracandidatele la titlu. De pe 14 Februarie n-au mai pierdut gazdele un meci de campionat acasa, 0-1 vs Iraklis atunci. Skoda Xanthi a bifat ultima victorie pe acest teren in Ianuarie 2013, scor 1-0 intr-un meci de Super League. Oaspetii nu s-au lipit de victorie in primele doua etape, si nici macar de vreun egal. Cu zero puncte si un golaveraj de 1-6 in dreptul lor, oaspetii ocupa doar locul 14, primul de deasupra zonei fierbinti, insa e prea devreme pentru calcule de acest gen.
Pariuri – PAOK vs Skoda Xanthi
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.97

  • PAOK este superioara din toate punctele de vedere si cu siguranta va fi echipa care va controla jocul. Mizam pe victoria gazdelor, cu preluarea avantajului inca din prima repriza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!