Pronostic – Fiorentina vs AC Milan – 25.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Fiorentina vs AC Milan – 25.09.2016

Pronostic - Fiorentina vs AC Milan - 25.09.2016

Fiorentina si AC Milan se intalnesc duminica seara de la ora 21:45 in ultimul meci al zilei programat in Serie A, in cadrul etapei a sasea.

Fiorentina a inceput cu un esec noua stagiune, insa si-a revenit apoi, bifand doua victorii si un egal. Formatia gazda este pe locul noua, cu sapte puncte si un golaveraj de 5-4, dar si cu o restanta de disputat. Trupa din Firenze ar putea sa urce in primele sase daca se impune aici, plus ca, dupa cum spuneam, are si un meci mai putin disputat.

AC Milan se prezinta dupa doua victorii la rand, dand semne de revenire dupa inceputul ezitant de campionat. Echipa de pe San Siro are noua puncte in dreptul ei si un golaveraj de 8-7. Oaspetii sunt pe pozitia a sasea, la un punct de podium insa, asa ca in mod cert vine aici sa obtina maximum. Milanezii au pierdut ultimele doua deplasari pe terenul Fiorentinei, 1-2 si 0-2, ambele in 2015.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.83
AC Milan pare sa fi intrat pe o panta ascendenta si cu siguranta vine aici sa marcheze si sa scoata punct sau puncte. Fiorentina joaca acasa si va urmari victorie, asa ca ne putem astepta la un meci deschis si cu goluri in ambele porti.

Tags: