Pariul zilei – 26.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 26 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Irlanda de Nord vs Norvegia (26.03.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de duminica aceasta este unul foartre atractiv, la o cota de 2.40 in momentul de fata, in oferta Unibet. Irlanda de Nord va primi vizita Norvegiei de la ora 21:45, in cadrul etapei cu numarul din calificarile pentru Cupa Mondiala 2018.
Irlanda de Nord
Norvegia
Irlanda de Nord a avut o campanie buna pana acum, pierzand o singura data in primele patru etape, in fata Germaniei, scor 0-2. De altfel, in celelalte trei meciuri nord-irlandezii nu au primit vreun gol. Momentan gazdele sunt pe locul doi, cu sapte puncte si un golaveraj de 8-2. Norvegia a pierdut deja trei meciuri in primele patru etape, trecand doar de San Marino, scor 4-1 in Octombrie, primind gol chiar si de la o formatie de amatori. Nordicii sunt pe locul cinci, fara pretentii la calificare, realistic vorbind. Din Septembrie 2015 n-au mai castigat norvegienii un meci in deplasare.
Pariuri – Irlanda de Nord vs Norvegia
Info pariuri sportive  1 solist @ 2.40

  • Am ales sa riscam ceva mai mult astazi, asteptandu-ne ca Irlanda de Nord sa obtina trei puncte acasa in fata Norvegiei, victoria fiind obligatorie pentru gazde ca sa ramana pe locul secund.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!