Meciul zilei – 26.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 26 March, 2017. Postat in Meciul Zilei

Romania vs DanemarcaΒ (26.03.2017) – oraΒ 21:45
meciul zilei2Cu siguranta meciul serii este cel dintre Romania si Danemarca, meci care va incepe la ora 21:45 pe Cluj Arena. Tricolorii pornesc cu sansa a doua, insa au nevoie de victorie pentru a ramane in cursa calificarii.
Romania Danemarca
Romania are cea mai buna aparare din Grupa E, cu patru goluri primite, la fel ca Muntenegru. Echipa pregatita de Daum este a patra in clasament, cu cinci puncte, la doua in spatele locului de baraj si la cinci de lider. Obiectivul nostru este cu siguranta calificarea la baraj, fiind greu de crezut ca putem intrece Polonia. Danemarca se afla intr-o situatie asemanatoare, doar ca are un punct in plus fata de echipa noastra. Nordicii sunt pe locul trei, cu sase puncte si un golaveraj de 7-5. Eriksen si colegii sai vin aici cu gandul la cele trei puncte, in speranta ca vor urca pe locul doi. Ultima deplasare aici a avut loc in 2014, fiind pierduta cu scorul de 0-2.
Pariuri – Romania vs Danemarca
Info pariuri sportive 1XΒ @ 1.55

  • Cota Romaniei este in continua crestere de 24 de ore, insa asta nu ne sperie. Credem ca baietii sunt capabili sa scoata cel putin un punct la Cluj, cu publicul in spate.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!