Pariul zilei – 26.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 26 April, 2017. Postat in Pariul Zilei

Arsenal vs Leicester (26.04.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Arsenal si Leicester se intalnesc diseara de la ora 21:45 intr-un meci restant din Premier League, meci care ar fi trebuit sa aiba loc initial in etapa a 28-a. Cota pentru pariul zilei de astazi este de 1.56 in acest moment.
Arsenal
Leicester
Arsenal vine dupa o perioada oscilanta, cum a fost mai tot sezonul pentru echipa lui Wenger. Tunarii sunt doar pe un modest loc sapte, la un punct sub Everton (6), dar si cu trei restante de jucat. Echipa gazda inca spera la Top 4, dar pentru asta ar trebui sa castige tot pana la final si tot ar exista dubii. Leicester a dezamagit in aceasta editie de Premier League, avand in vedere ca anul trecut a iesit campioana, iar acum este doar pe locul 15. Vardy si ai lui sunt la sase puncte peste zona de retrogradare, cu doua restante de jucat. Leicester a pierdut ultimele cinci deplasari contra lui Arsenal.
Pariuri – Arsenal vs Leicester
Info pariuri sportive  GG @ 1.56

  • Se anunta un meci deschis diseara pe Emirates intre Arsenal si Leicester, doua echipe solide, cu jucatori buni de atac. Speram sa vedem goluri in ambele porti aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: