Pronostic – La Coruna vs Real Madrid – 26.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 26 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – La Coruna vs Real Madrid – 26.04.2017

Pronostic - La Coruna vs Real Madrid - 26.04.2017

Etapa intermediara din Primera Division, cea cu numarul 34 mai exact, le pune fata in fata diseara de la ora 22:30 pe Deportivo La Coruna si Real Madrid.

Gazdele nu au stralucit in ultimele saptamani, insa si-au cam asigurat linistea pentru finalul stagiunii. Andone si colegii sai sunt pe locul 16, cu 31 de puncte in dreptul lor, la sapte peste prima pozitie retrogradabila, dar si cu un meci mai putin disputat. La Coruna a primit 51 de goluri, insa pe teren propriu a incasat doar 15, fiind o echipa puternica acasa.

Real Madrid vine dupa infrangerea din El Clasico, infrangere care a dus-o pe locul doi, la egalitate cu rivala Barcelona, dar si cu un meci mai putin jucat. Ronaldo si colegii sai nu prea isi permit pasi gresiti aici, altfel ar putea pierde serios contactul cu prima pozitie. Realul a castigat 35 de puncte din 45 posibile cand vine vorba de meciuri disputate pe teren strain in aceasta editie de Primera Division.

Pronostic: 2 solist @ 1.40
Avem o cota destul de interesanta pentru victoria echipei oaspete, asa ca nu are rost sa riscam pe handicap sau pe pariuri combinate. Mergem simplu pe 2 solist, la o cota de 1.40 in acest moment. Mult succes!

Tags: