Pariul zilei – 26.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Waasland-Beveren vs Club Brugge (26.07.2014) – ora 19:00
pariul zilei2In aceasta seara de la ora 19:00 va avea loc partida dintre Waasland-Beveren si Club Brugge din cadrul primei etape din Belgia Jupiler League, oaspetii fiind net superiori din orice punct de vedere.
In ultimele doua sezoane cele doua tabere s-au intalnit de patru ori. Primele trei meciuri au fost castigate de Brugge, in timp ce ultimul a reprezentat succesul gazdelor de azi.
Waasland-Beveren Club Brugge
Waasland-Beveren este outsider clar in acest joc, avand sansa a doua la toate agentiile. Bet365 ofera o cota de 4.75 pentru victoria gazdelor, acestia neavand tocmai o vara foarte activa. Dupa doua amicale disputate in pauza competitionala, Waasland-Beveren a reusit o victorie, scor 2-1 cu Waregem, la care se adauga o infrangere cu acelasi scor in fata celor de la Willem II. Club Brugge pe de alta parte vine dupa un sezon bun in care s-a batut la titlu pana pe ultima suta de metri. Oaspetii au sustinut nu mai putin de opt meciuri amicale in aceasta vara, necunoscand gustul infrangerii, avand patru victorii si patru remize, fie ca adversarii s-au numit Bordeaux, Zenit sau Dinamo Tbilisi. Noi ne asteptam ca forma buna a celor de la Brugge sa se vada si in acest duel.
Pariuri Waasland-Beveren vs Club Brugge
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.70

  • Club Brugge vine dupa o vara foarte activa, avand mai multe meciuri amicale in picioare, iar acest lucru ar putea insemna un avantaj, pe langa diferenta de valoare dintre cele doua tabere, capitol la care tot oaspetii sunt superiori.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,