Meciul zilei – 26.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Benfica vs Ajax (26.07.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Diseara de la ora 21:45 Benfica si Ajax vor fi adversare intr-unul dintre cele mai tari meciuri amicale ale zilei, portughezii pornind usor ca favoriti daca aruncam o privire peste cote.
In 2009 cele doua cluburi au mai sustinut un meci amical, castigat atunci de Benfica, scor 3-2 in deplasare.
Benfica Ajax
Benfica Lisabona este una dintre echipele foarte puternice ale Europei, dovada ca a fost finalista Europa League in 2013 si 2014, fara a se impune vreodata. Totusi lusitanii sunt campioni in Portugalia, acolo unde au castigat si Cupa Ligii, dar si Cupa Portugaliei. In amicale au lasat de dorit. Au inceput cu o victorie la limita, dupa care au urmat doua esecuri, de asemenea la un gol diferenta. Ajax Amsterdam este campioana Olandei, iar duelul va fi cu atat mai interesant cu cat vor fi adversare doua campioane din tari in care fotbalul este foarte puternic. Lancierii sunt intr-o forma mai buna. Au disputat patru meciuri de pregatire, bifand un egal, urmat de trei victorii. Cert este faptul ca Ajax a primit gol in fiecare din aceste patru meciuri amicale pana acum.
Pariuri Benfica vs Ajax
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Cota pentru acest pariu nu a fost afisata inca, dar noi va recomandam sa mergem pe faptul ca ambele echipe vor reusi sa inscrie, tinand cont ca se intalnesc doua formatii ofensive, cu un joc deschis, placut si eficient.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,