Pariuri Sportive – Hedeinheim vs Stuttgart – 26.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Hedeinheim vs Stuttgart (26.07.2014) – ora 19:00
Heidenheim si Stuttgart se vor duela in cursul zilei de azi, mai exact incepand cu ora 19:00, intr-un meci amical ce se anunta inclinat catre poarta gazdelor, insa la pariuri cotele nu sunt foarte dezechilibrate.
Din 2010 pana acum cele doua tabere s-au intalnit in trei meciuri amicale, Stuttgart castigandu-le pe toate, 1-0, 2-1 si 3-2.
Heidenheim Stuttgart
Heidenheim este o formatie cu pretentii tot mai mari. Sezonul trecut a evoluat in a treia liga din Germania, acolo unde a iesit campioana, obtinand promovarea in Bundesliga 2. Echipa a inceput bine perioada de pregatire, cu doua victorii, 5-0 cu Bargau si 2-0 cu Duisburg. A urmat apoi infrangerea cu vice-campioana Germaniei, Dortmund, scor 3-4, dupa care remiza cu Rennes, scor 3-3 acum patru zile. Stuttgart nu va avea o misiune usoara, tinand cont de ce joc ofensiv si deschis practica echipa adversa, lucru dovedit in aceasta vara. Maxim si colegii sai au disputat si ei trei jocuri de pregatire, reusind doua victorii si un egal, avand sperante astfel la un sezon mai reusit decat precedentul cand echipa nu a fost deloc departe de retrogradare, traversand si perioada dezastruoase.
Pariuri Hedeinheim vs Stuttgart
Info pariuri sportive: Stuttgart (Draw no bet) @ 1.44

  • Intre cele doua formatii este greu de gasit un termen de comparatie, avand in vedere ca Heidenheim evolueaza la un nivel net inferior. Ne asteptam ca svabii sa se impuna, insa in caz de egalitate miza pariata va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,