Pariuri Sportive – Pribram vs Plzen – 26.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Pribram vs Plzen (26.07.2014) – ora 18:00
Astazi de la ora 18:00, ora Romaniei, prima etapa din Cehia Synot Liga va continua cu intalnirea dintre Pribram si Viktoria Plzen, echipa de urmarit, avand in vedere ca va da piept cu Petrolul in UEL.
Plzen nu a avut probleme in ultimele dueluri directe cu Pribram din campionat, castigand in ultimul an si jumatate toate cele trei intalniri, 2-0, 4-2 si 2-0.
Pribram Plzen
Pribram nu este tocmai o formatie care sa emita pretentii prea mari, insa nici nu ne asteptam sa cedeze prea usor, mai ales ca va avea suportul publicului. Echipa vine dupa opt meciuri amicale mai putin convingatoare din punct de vedere al rezultatelor, avand doar doua victorii, doua rezultate de egalitate si nu mai putin de patru infrangeri, defensiva fiind punctul slab al echipei in continuare. Viktoria Plzen pe de alta parte este o formatie care an de an isi propune titlul in competitia interna, plus ca si in cupele europene s-a obisnuit cel putin cu faza grupelor. Oaspetii au pierdut Super Cupa Cehiei acum noua zile, scor 0-3 cu rivalii de la Sparta Praga. Amicalele au inceput bine pentru oaspeti, cu trei victorii, insa au urmat apoi doua esecuri si un rezultat de egalitate.
Pariuri Pribram vs Plzen
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Asa cum am vazut si in ultimele confruntari directe, ne asteptam ca Viktoria Plzen sa isi confirme superioriatatea fata de Pribram si de aceasta data. Oaspetii au castigat ultimele trei intalniri directe, asa cum am spus, de fiecare data la doua goluri diferenta chiar.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!