Pariul zilei – 26.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

FC Porto vs Lille (26.08.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de marti, 26 August, pariul zilei nu are o cota astronomica, ci 1.62 in acest moment la bet365. Meciul de la care am ales pronosticul este cel dintre FC Porto si Lille, din play-off-ul Champions League, mansa retur. Saptamana trecuta portughezii s-au impus cu 1-0 in Franta.
FC Porto Lille
Trei meciuri oficiale au sustinut gazdele in aceasta stagiune, doua in campionat si turul cu Lille, reusind trei victorii, toate fara gol primit, insa nici nu putem spune ca ofensiva echipei a fost una de speriat. Pe teren propriu FC Porto a pierdut un singur meci in ultimele 10 luni, si anume cel din Februarie cu Estoril in campionat, scor 0-1, astfel ca misiunea lui Lille va fi foarte dificila. Francezii de la Lille au si ei o defensiva foarte solida, acesta fiind punctul lor forte. Echipa oaspete vine dupa victoria din campionat, scor 2-0 cu Lorient, ajungand astfel la sapte puncte dupa primele patru runde din Ligue 1. Echipa vizitatoare este outsider clar la pariuri, cota oferita de bet365 pentru victoria acesteia fiind de 6.00 in momentul de fata.
Pariuri FC Porto vs Lille
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • FC Porto s-a aratat superioara si in deplasarea din Franta, iar pe teren propriu ne asteptam sa se impuna inca o data in fata lui Lille, obtinand astfel biletul catre grupele Uefa Champions League.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,