Pariuri Sportive – Swansea vs Rotherham – 26.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Swansea vs Rotherham (26.08.2014) – ora 21:45
Swansea City si Rotherham sunt doua formatii diferite ce evolueaza la niveluri diferite. Cele doua vor fi adversare marti seara de la ora 21:45 in Cupa Ligii Angliei, luptandu-se pentru un loc in 16-imile de finala. Asa cum era de asteptat, balanta este inclinata in favoarea echipei gazda.
Swansea Rotherham
Swansea City traverseaza o perioada foarte buna. Dupa o vara in care rezultatele din amicale nu au fost tocmai de laudat, Swansea a inceput in forta campionatul din Anglia, castigand cu 2-1 pe Old Trafford in fata lui Manchester United, iar mai apoi cu 1-0 contra lui Burnley pe teren propriu, avand astfel punctaj maxim si aflandu-se printre liderii clasamentului. Ramane de vazut daca Swansea va confirma forma buna si in acest joc. Rotherham este o formatie de luat in seama, o formatie care a promovat la sfarsitul sezonului trecut din League One in Championship, mai exact in liga secunda din Anglia. Gazdele au doua victorii si doua infrangeri dupa patru etape scurse din campionat, cautandu-si inca ritmul, insa avand in vedere ca sunt nou-promovati nu se pot plange de rezultatele de pana acum din Championship. Bet365 ofera cota 8.00 pentru 2 solist.
Pariuri Swansea vs Rotherham
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.44

  • Ne asteptam ca superioritatea galezilor de la Swansea City, aflati si intr-o forma excelenta, sa se vada si pe tabela de marcaj in meciul de marti seara, mai ales ca si cota pentru 1 solist este una acceptabila in conditiile date.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,