Pariul zilei – 27.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2017. Postat in Pariul Zilei

CSU Craiova vs Voluntari (27.04.2017) – ora 20:30
pariul zilei2Diseara de la ora 20:30 vom avea parte de cea de-a doua semifinala din Cupa Romaniei, atunci cand CSU Craiova va primi vizita celor de la FC Voluntari. De aici am ales si noi pariul zilei, la o cota de 1.70 in momentul de fata.
CSU Craiova
Voluntari
CSU Craiova nu traverseaza cea mai buna perioada, iar in play-off-ul Ligii 1 nu a impresionat deloc. Cupa Romaniei este acum tinta principala pentru olteni si o ocazie buna de a termina sezonul cu un trofeu. Pentru asta, intai trebuie sa treaca de Voluntari in semifinale, iar prima mansa o joaca diseara pe teren propriu. FC Voluntari vine dupa doua victorii si un egal in ultimele trei partide, primind un singur gol. Ilfovenii au pierdut ultimele patru confruntari directe cu CSU Craiova, din 2016 pana in prezent, incasand in total 11 goluri si fara sa marcheze vreunul. Opt goluri au primit oaspetii in precedentele doua deplasari contra Craiovei.
Pariuri – CSU Craiova vs Voluntari
Info pariuri sportive  1 @ 1.70

  • Craiova urmareste victoria in mansa tur, avand in vedere ca obiectivul principal in acest final de sezon este castigarea Cupei Romaniei. Mizam pe victoria gazdelor diseara, la o cota frumoasa.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!