Meciul zilei – 27.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2017. Postat in Meciul Zilei

Manchester City vs Manchester United  (27.04.2017) – ora 22:00
meciul zilei2Fara doar si poate cel mai tare meci programata joia aceasta este duelul dintre Manchester City si Manchester United, duel programat sa inceapa la ora 22:00. Cele doua tabere lupta pentru un loc in Top 4, iar egalul nu prea le-ar avantaja.
Manchester City
Manchester United
Manchester City ocupa momentan locul patru in Premier League, cu 64 de puncte, doua sub podium, dar si cu doua restante de disputat. Cetatenii au un golaveraj de 63-35, avand doar a cincea ofensiva din tara dupa primele trei clasate si Arsenal. Un singur meci au pierdut elevii lui Guardiola acasa in acest campionat.Manchester United ramane o roca tare, greu de invins, pierzand numai trei meciuri in aceasta stagiune. Trupa de pe Old Trafford ocupa locul cinci in acest moment, cu 63 de puncte si un golaveraj de 50-24, avand a doua aparare din Anglia dupa Spurs. O victorie diseara i-ar pune pe oaspeti in Top 4, cu sanse foarte mari chiar la podium.
Pariuri –  Manchester City vs Manchester United
Info pariuri sportive  GG @ 1.75

  • Ne asteptam la un derby spectaculos al orasului Manchester, cu goluri si de-o parte si de cealalta, miza fiind una importanta si anume un loc in Top 4.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!