Pronostic – Villarreal vs Gijon – 28.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Villarreal vs Gijon – 28.04.2017

Pronostic - Villarreal vs Gijon - 28.04.2017

Etapa cu numarul 35 din Spania LaLiga va fi deschisa de meciul dintre Villarreal si Sporting Gijon, meci programat vineri seara de la ora 21:45.

Villarreal este ocupanta locului cinci in campionatul Spaniei, fara sanse reale de a mai intra in Top 4. Submarinul Galben vrea sa isi consolideze pozitia a cincea care duce in grupele Europa League direct, asa ca nu are voie sa faca pasi gresiti. Doar doua puncte au gazdele peste urmatoarea clasata, lupta fiind destul de stransa in ultimele cinci etape de campionat.

De cealalta parte, Gijon vine dupa o perioada slaba si pare condamnata la retrogradare. Sase puncte au oaspetii acum sub linia de plutire si pare foarte greu sa se mai salveze. Plus de asta, desi atacul se descurca acceptabil, apararea este printre cele mai slabe din tara, cu o medie aproximativ doua goluri primite pe meci pana acum. Gijon a pierdut si meciul tur contra lui Villarreal, scor 1-3 acasa pe 17 Decembrie.

Pronostic: 1 @ 1.43
Villarreal nu va avea un meci usor, Gijon luptand pentru evitarea retrogradarii. Se anunta un meci interesant, la care mergem totusi pe superioritatea gazdelor, mai ales ca exista posibilitatea sa piarda locul cinci care duce direct in grupele Europa League.

Tags: