Pariul zilei – 27.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 May, 2016. Postat in Pariul Zilei

Anglia vs Australia (27.05.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine cu o cota foarte atractiva, de 1.81 in oferta Unibet. Meciul care ne-a atras atentia este amicalul dintre Anglia si Australia, iar lovitura de start va fi data la ora 21:45, ora Romaniei.
Anglia Australia
Englezii au prima sansa in mod clar, atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri. Echipa a avut o campanie de calificare la Euro 2016 fabuloasa, fiind singura care a castigat toate cele zece partide. Rooney si colegii sai vin dupa succesul contra Turciei, scor 2-1 in urma cu cinci zile si spera intr-un nou rezultat pozitiv pentru un moral cat mai bun inainte de Euro. Australia a reusit sa castige categoric ultimele patru meciuri disputate, marcand de 19 ori si primind un singur gol. Totusi, acestia au intalnit echipe net inferioare precum Kyrgystan sau Bangladesh. In orice caz, trebuie precizat faptul ca Australia a castigat ultimul duel cu Anglia, scor 3-1 in urma cu 13 ani tot intr-un meci amical.
Pariuri – Anglia vs Australia
Info pariuri sportive Anglia -1.5 HA @ 1.81

  • Anglia pare sa fie clar favorita in acest meci, net superioara la orice capitol. Mizam pe o victorie la minim doua goluri a britanicilor, cota fiind foarte atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,