Pronostic – Croatia vs Moldova – 27.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 May, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Croatia vs Moldova – 27.05.2016

Pronostic - Young Boys vs Basel - 22.05.2016Croatia si Moldova se vor duela astazi de la ora 21:30 intr-unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri amicale ale zilei. Gazdele au clar prima sansa, atat la pariuri, cat si pe hartie.

Croatia este calificata la Campionatul European de luna viitoare, acesta fiind primul meci de pregatire inaintea turneului final. Modric si colegii sai nu ar trebui sa aiba probleme in fata unui adversar precum Moldova, fiind net superiori din toate punctele de vedere. Croatia vine dupa o serie buna de rezutlate, cu patru succese si un egal in ultimele cinci meciuri disputate.

Pe de alta parte, Moldova a inceput anul 2016 fara gol primit dupa doua partide. Mai exact, vecinii nostri de peste Prut au scos o remiza alba in Malta, scor 0-0, dar si o victorie pe terenul Andorrei, scor 1-0. Rezultatele nu au fost tocmai impresionante, avand in vedere adversarii intalniti, insa contribuie la moral. Moldova a pierdut ultimul meci direct cu adversarii de diseara, scor 0-1 in Mai 2008, inainte de Euro 2008.

Pronostic: 1 pauza / 1 final @ 1.56
Asa cum am spus, Croatia este net superioara din toate punctele de vedere si ne asteptam sa se impuna destul de clar aici. Mergem pe un meci controlat in totalitate de gazde, cu preluarea conducerii inca din prima repriza pe tabela de marcaj.

Tags: