Pariul zilei – 27.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Rosenborg vs Molde (27.06.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Ziua de sambata are cateva meciuri interesante in oferta. Pariul zilei pentru astazi l-am ales din Norvegia Tippeligaen, acolo unde Rosenborg si Molde vor fi puse fata in fata in etapa cu numarul 14 a campionatului intern. Cota pariului nostru este de 1.75 la ora actuala.
Rosenborg Molde
Rosenborg pare sa faca legea in Norvegia pana acum, iar dupa 13 etape s-a prezentat admirabil, cu 32 de puncte castigate din 39 posibile. Echipa se afla pe pozitia de lider, la cinci puncte avans fata de urmatoarea clasata, Satabek, plus ca are si cel mai bun golaveraj din Tippeligaen fara doar si poate, 39-13. Rosenborg e singura echipa care are o medie de trei goluri marcate pe etapa pana acum. Molde este una dintre formatiile solide ale campionatului norvegian, insa nu pare in cea mai buna forma la ora actuala. Echipa nu a inceput campionatul asa cum isi dorea, iar dupa 13 runde a bifat sase victorii, trei remize si deja patru infrangeri. Oaspetii sunt pe locul cinci in clasament, cu 21 de puncte si un golaveraj bun de 30-15, atacul fiind punctul forte la prima vedere am putea spune.
Pariuri Rosenborg vs Molde
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Molde nu este o formatie de neglijat, dar chiar si asa, mergem pe mana gazdelor diseara, Rosenborg fiind pe cai mari in stagiunea curenta, plus ca si cota este foarte atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!