Meciul zilei – 27.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Portugalia U21 vs Germania U21 (27.06.2015) – ora 19:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi va avea loc la Campionatul European de tineret, acolo unde Portugalia U21 si Germania U21 se vor duela in faza semifinalelor. La prima vedere nemtii au prima sansa de calificare in ultimul act al turneului.
Portugalia U21 Germania U21
Portugalia U21 este neinvinsa pana in acest moment la Campionatul European, dovada ca si-a trecut in cont o victorie, 1-0 cu Anglia, si doua remize, 0-0 cu Italia si 1-1 cu Suedia in faza grupelor. Lusitanii sunt vazuti usor cu sansa a doua la acest duel, inclusiv de agentiile de pariuri, insa nu trebuie sa fie neglijati, mai ales ca la nivel de U21 au cam invins-o in anii precedenti pe Germania. De partea cealalta, Emre Can si compania se afla usor in pole-position, dupa cum am spus si anterior. Selectionata de tineret a Germaniei este de asemenea neinvinsa la acest turneul final si la fel ca si adversara de diseara, a strans tot cinci puncte in faza grupelor, dupa 1-1 cu Serbia si Cehia, plus un 3-0 categoric in fata Danemarcei.
Pariuri – Portugalia U21 vs Germania U21
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.83

  • Am decis sa riscam putin la acest meci si am ales un pariu conform caruia vom vedea goluri in ambele porti. E clar ca ambele tabere au atacuri bune si capabile de lucruri interesante, astfel ca merita riscul.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!