Pronostic – Brazilia vs Paraguay – 28.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

copaamerica

In aceasta noapte, imediat dupa miezul noptii, de la ora 00:30, ora Romaniei, Brazilia si Paraguay vor disputa ultima partida din sferturile de finala de la Copa America, urmand sa aflam si cea de-a patra semifinalista a turneului.

Brazilia e clar favorita la ora actuala, insa nu va avea o viata prea usoara dupa parerea noastra. Brazilienii au incheiat faza grupelor cu sase puncte, deloc fara emotii am putea spune, tinand cont ca inaintea ultimului meci existau sanse sa plece acasa. Plus de asta, un minus important pentru Brazilia este absenta lui Neymar, suspendat patru meciuri si plecat deja acasa.

Paraguay in schimb se lauda cu faptul ca este neinvinsa la acest turneu final, trecandu-si in cont o victorie si doua rezultate de egalitate intr-o grupa cu Argentina, Jamaica si Uruguay. Paraguayenii au dat de Brazilia si in 2011 la Copa America, tot in faza sferturilor de finala, eliminandu-i atunci pe brazilieni dupa loviturile de departajare. Ramane de vazut cum se vor descurca outsiderii si in duelul din noaptea aceasta, presiunea fiind pe adversari in acest moment.

Brazilia vs Paraguay echipe probabile:
Brazilia (4-2-3-1): Jefferson – Dani Alves, T. Silva, Miranda, Filipe Luis – Fernandinho, Elias – Willian, Coutinho,  Firmino – Tardelli
Paraguay (4-2-3-1): Villar – M. Caceres, da Silva, Aguilar, Samudio – V. Caceres, Molinas – Bobadilla, Gonzalez, N. Valdez – Benitez.

Pronostic: 1 solist @ 1.73
Suntem de parere ca merita sa riscam pe aceasta cota, avand in vedere diferenta dintre cele doua selectionate. Plus de asta, trebuie precizat ca Sportingbet ofera cea mai buna cota de pe piata pentru 1 solist.