Pariul zilei – 27.12.2018

Bilet realizat de bonus in 27 December, 2018. Postat in Pariul Zilei

Lokeren – Club Brugge

Una dintre candidatele la titlul de campioana a Belgiei este Club Brugge, iar astazi vom prefata meciul pe care aceasta formatie il va sustine in deplasare la Lokeren. Cele doua adversare se afla in situatii complet opuse, daca Lokeren ocupa ultima pozitie din clasament cu doar 14 puncte adunate dupa 20 de meciuri, cei de la Club Brugge se afla pe pozitia secunda la o diferenta de 7 puncte fata de liderul Genk.

Nu trebuie sa uitam faptul ca in Belgia cele mai importante meciuri sunt cele de la finalul sezonului in care primele echipe din clasament se vor intalni in faza de Play-off. Club Brugge are in palmares 15 titluri de campioana a Belgiei si este una dintre formatiile care evolueaza an de an in cupele europene. In acest sezon trupa pregatita de Ivan Leko a terminat pe pozitia a treia din Grupele Champions League si isi vor continua parcursul european in Europa League.

Diferentele dintre Lokeren si Club Brugge nu sunt doar la nivelul rezultatelor, echipa oaspetilor are in componenta cativa dintre cei mai valorosi fotbalisti din campionatul Belgiei si trebuie sa ne asteptam la un meci dominat de formatia din Brugge la fel ca si in partida din tur. Agentiile de pariuri acorda doar cota 1.40 pentru o victorie previzibila a oaspetilor, insa acest pronostic poate fi profitabil daca adaugati mai multe meciuri pe bilet.