Pariul zilei – 28.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Spartak Moscova vs Kuban (28.04.2014) – ora 19:30
pariul zilei2Astazi nu e cea mai generoasa zi pentru pariori cand vine vorba de oferta, iar pariul zilei ales de noi vine din Rusia, acolo unde Spartak Moscova si Kuban vor fi adversare in ultimul meci al etapei 27.
Ultimele trei rezultate directe s-au incheiat de fiecare data cu acelasi scor, 2-2, iar inainte ce acestea Spartak reusise o victorie cu 2-0 acasa.
Spartak MoscovaKuban
Spartak Moscova traverseaza o periaoda grea si tot ce spera pe acest final este sa isi cimenteze locul cinci de Europa League. Gazdele au 44 de puncte si un golaveraj de 41-30, fiind la doar un singur punct peste pozitia a sasea, dar avand si acest meci mai putin disputat. Spartak are o medie de doua reusite pe meci acasa, acolo unde a pierdut de doua ori in 12 partide.Kuban Krasnodar este o echipa de mijlocul clasamentului, fara sperante prea mari in acest final de sezon si aproape ca si salvata. Oaspetii sunt pe pozitia a noua in momentul de fata, avand 32 de puncte si un golaveraj negativ, de 32-36. Sase puncte au cei de la Kuban peste zona rosie, si anume locurile de baraj, si 11 peste zona de retrogradare.
Pariuri Spartak Moscova vs Kuban
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.80

  • Spartak Moscova nu are voie sa calce stramb in acest meci, altfel isi va simti in pericol pozitia de Europa League, drept pentru care ne asteptam sa castige in fata unei echipe fara obiectiv in acest final.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,