Pariuri Sportive – Union Berlin vs Kaiserslautern – 28.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Union Berlin vs Kaiserslautern (28.04.2014) – ora 21:15
Union Berlin si Kaiserslautern vor incheia cea de-a 32-a etapa a ligii secunde din Germania, miza fiind enorma pentru oaspeti, obligati sa castige pentru a ramane in cursa de promovare.
Kaiserslautern a castigat in tur cu 3-0, acelasi scor cu care a invins-o pe Union Berlin in deplasare in Cupa Germaniei, la sfarsitul anului 2013.
Union BerlinKaiseslautern
Union Berlin este intr-o forma foarte slaba, insa nu are emotii pe final, fiind la zece puncte de zona rosie. Gazdele au bifat o victorie si patru infrangeri in ultimele cinci unde din Bundesliga 2, ajungand astfel pe locul 10 in clasament. Trupa din capitala are insa un golaveraj de 46-62, cel mai bun de la locul sase in jos, inclusiv. Union Berlin a strans 25 de puncte acasa din 45 posibile.Asa cum am spus, Kaiserslautern se vede obligata sa castige acest duel pentru a se apropia la un punct de pozitia a treia ce duce la barajul de promovare, si la trei puncte de locul doi ce promoveaza direct. Oaspetii au 50 de puncte si un golaveraj de 48-34 in acest moment, fiind intr-o crestere vizibila de forma, dupa trei remize, urmate de doua victorii.
Pariuri Union Berlin vs Kaiserslautern 
Info pariuri sportive: Kaiserslautern (Draw no bet) @ 1.44

  • Kaiserslautern este echipa superioara, mai in forma si cu un lot mai bun, drept pentru care ne asteptam sa scoata ceva din aceasta deplasare, pe terenul unei echipe fara motivatie pe final si plus de asta, aflata in cadere libera.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,