Pariuri Sportive – Angers vs Caen – 28.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Angers vs Caen (28.04.2014) – ora 21:30
Etapa 34 din Franta Ligue 2 va fi incheiata azi de la ora 21:30 de meciul dintre Angers si Caen, meci ce se anunta foarte interesant, cu o miza importanta pentru ambele echipe, ambele luptand pentru promovare.
Din 2000 pana la ora actuala cele doua tabere s-au duelat de noua ori. In sase randuri s-au impus cei de la Caen, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.
AngersCaen
Angers vine la acest meci dupa cinci etape modeste in care si-a trecut in cont numai cinci puncte, pierzand practic contactul cu podiumul si implicit cu locurile de promovare. Gazdele acestui meci ocupa pozitia a sasea, cu 51 de puncte si un golaveraj de 41-37, fiind la trei lungimi de podium. Pentru a urca pe podium direct dupa aceasta etapa, Angers are nevoie de un succes la minim trei goluri diferenta.Caen este favorita la locul trei in acest moment, ultimul ce promoveaza in Ligue 1. Formatia vizitatoare are 53 de puncte si un golaveraj de 52-36, fiind a patra, la un punct de podium. Totusi oaspetii au doua meciuri in minus, iar in aceasta deplasare le-ar fi de ajuns chiar si un egal pentru a urca in primele trei. Caen a obtinut maxim de puncte in ultimele trei etape, fiind pe val in acest moment.
Pariuri Angers vs Caen 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.42

  • Caen este echipa mai in forma si mai motivata, astfel ca ne asteptam sa nu piarda acest joc, asa cum se intampla din 2000 pana in prezent cand vine vorba de meciurile directe cu Angers.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,