Pariul zilei – 28.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

Neman vs Dnepr Mogilev (28.06.2014) – ora 16:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi, 28 Iunie, este de 1.62 la ora actuala in oferta bet365. Neman si Dnepr Mogilev vor fi protagonistele meciului, cele doua urmand sa se intalneasca in etapa cu numarul 15 din campionatul Belarusului.
Neman a castigat partida tur din Aprilie, scor 3-2 in deplasare, insa acasa a avut de suferit in fata echipei adverse in ultimii ani.
Neman Dnepr Mogilev
In momentul de fata putem spune ca Neman este echipa superioara, desi nici ea nu a excelat in primele 14 runde. Gazdele ocupa locul opt cu 16 puncte si un golaveraj de 14-16, avand o medie de fix un gol marcat pe meci. Dupa opt meciuri jucate acasa acestia au bifat o victorie, trei remize si patru infrangeri, bilantul fiind destul de modest la acest capitol. Pe de alta parte, Dnepr Mogilev este cea mai slaba formatie a campionatului, lucru reliefat si de cifre. Oaspetii sunt ultimii in clasament, cu zece puncte si un golaveraj de 9-16, avand cel mai slab atac dupa Slutsk. Forma de moment este dezastruoasa, echipa avand un singur punct in ultimele cinci etape. Doar patru goluri au marcat cei de la Dnepr Mogilev in sapte deplasari.
Pariuri Neman vs Dnepr Mogilev
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Nu este un pariu foarte sigur, forma celor de la Neman nefiind una de senzatie. Mizam insa pe superioritatea acestora la prima vedere si ne asteptam la o victorie a echipei gazda.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,