Meciul zilei – 28.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Gent vs CSKA Sofia (28.06.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Sambata seara incepand cu ora 18:00 va avea loc unul dintre cele mai interesante meciuri amicale ale zilei, Gent si CSKA Sofia urmand sa fie puse fata in fata intr-un meci in care orice e posibile.
Acesta este primul meci direct dintre cele doua tabere, cel putin in istoria recenta a fotbalului.
Gent CSKA Sofia
Gent se prezinta la acest meci intr-o forma buna dupa ce a inceput perioada de pregatire in forta, castigand cu 8-1 in fata unei echipe de amatori precum St. Wettern. Echipa a incheiat si sezonul trecut intr-o forma admirabila, cu trei victorii si un egal in ultimele patru etape, ofensiva fiind stalpul de baza, asa cum s-a vazut si in amicalul de acum o saptamana. CSKA Sofia in schimb a fost ceva mai activa decat adversara din acest joc. A inceput jocurile amicale tot pe 21 Iunie, cu o victorie in fata celor de la Marek, scor 2-1, insa au mai bifat un amical de atunci, remiza in fata celor de la Samara, scor 1-1 in urma cu trei zile. Va fi interesant sa vedem la treaba cele doua ofensive, destul de capabile de altfel.
Pariuri Gent vs CSKA Sofia
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Gent si CSKA Sofia sunt doua echipe bune, cu ofensive redutabile. Meciul se anunta echilibrat si nu este exclus sa vedem goluri in ambele porti, acesta fiind si pariul ales de noi. Cota inca nu a fost afisata in ofertele agentiilor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,