Pariuri Sportive – Domzale vs Hajduk Split – 28.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Domzale vs Hajduk Split (28.06.2014) – ora 21:00
Sambata seara de la ora 21:00, Domzale si Hajduk Split vor fi puse fata in fata intr-un meci amical inaintea caruia putem spune ca echipa croata se afla in pole-position vis a vis de castigarea jocului.
Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum, fie ca este vorba de meciurile amicale sau de cele oficiale.
Domzale Hajduk Split
Domzale a terminat sezonul trecut din Slovenia in corzi, fara victorie in ultimele noua etape de campionat, iar in fata unei echipe precum Hajduk ii va fi greu sa emita pretentii. Slovenii au disputat deja un amical vara aceasta, tot in fata unei echipe din Croatia, NK Zagreb, pierzand cu scorul de 1-2 in urma cu nu mai putin de trei zile. Hajduk Split pe de alta parte a ratat titlul in Croatia, multumindu-se in final doar cu locul trei. Echipa are asteptari mai mari de la sezonul ce sta sa inceapa, incepand deja pregatirea, acesta fiind al doilea amical. Croatii au trecut in urma cu o saptamana de Omladinac Vranjic, scor 10-2, insa nu exista termen de comparatie intre cele doua.
Pariuri Domzale vs Hajduk Split
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Recomandam victoria croatilor in acest joc, net superior din punct de vedere al valorii lotului, plus ca evolueaza la un nivel ceva mai ridicat. Agentiile nu au introdus inca meciul in ofertele lor, astfel ca nici cotele nu apar momentan.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,