Pariul zilei – 29.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Stuttgart vs Bayern Munchen (29.01.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Singurul meci din Bundesliga in acest mijloc de saptamana va avea loc intre Stuttgart si Bayern, partida reprezentand o restanta, meciul fiind programat initial in finalul lunii Decembrie, dar din cauza faptului ca Bayern a participat la CM al cluburilor, jocul a fost amanat.
Bavarezii au castigat meciul tur de pe teren propriu cu scorul de 3-2, asta dupa ce au condus cu 3-0 in minutul 61.
StuttgartBayern Munchen
Stuttgart a castigat un singur meci in ultimele cinci etape, la care se adauga patru infrangeri. Svabii nu se pot mandri cu pozitia din clasament, pozitia 12 mai precis. Stuttgart se afla la doar trei puncte peste linia de plutire, cu un total de 19 puncte in dreptul ei si cu un golaveraj de 30-33, atacul fiind principalul puncte forte al gazdelor, insa la nivel defensiv Stuttgart este printre cele mai slabe tabere din Germania.De partea cealalta se afla singura candidata practic la titlu in acest sezon de Bundesliga. Bayern Munchen se afla pe fotoliul de lider in momentul de fata cu 47 de puncte si un golaveraj de 44-8, avand cel mai bun atac si cea mai solida aparare din campionat. Bavarezii au zece puncte avans fata de locul secund, iar printr-o victorie diseara s-ar distanta la 13 puncte. Doar trei goluri au primit Lahm si colegii sai in opt deplasari din campionat.
Pariuri Stuttgart vs Bayern Munchen
Info pariuri sportive: Bayern -1.5 HA @ 1.73

  • Bayern are toate argumentele de partea ei in acest meci, impunandu-se categoric mai mereu in ultimii ani contra lui Stuttgart, iar de aceasta data ne asteptam la un succes cu minim doua goluri avans.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,