Pronostic – Nottingham Forest vs Watford – 30 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 29 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Nottingham Forest – Watford
pronostic nottingham watford championshipJoi seara are un loc meci tare in a doua liga engleza, Championship, una dintre pretendentele la playoff din acest an – Nottingham Forest – si o fost componenta a Premier League, Watford, care se zbate in mediocritate undeva pe la mijlocul clasamentului.

In pofida faptului ca recenta campanie de transferuri, care se apropie de sfarsit, nu a adus cu sine nume sonore la Nottingham, sunt sanse foarte mari ca aceasta echipa sa obtina biletele pentru faza KO a competitiei. Spunem acest lucru mai ales prin prisma faptului ca, desi are doua meciuri mai putin disputate in campionat, Nottingham este in Top 6 al Championship.

Pe de alta parte, Watford s-a comportat mai mult decat onorabil in fata lui Manchester City, in weekend, desi avea in cele din urma sa fie eliminata de fosta campioana a Angliei. Ramane totusi in urma amaraciunea de a fi condus cu doua goluri pe tabela si, mai apoi, sa pierzi cu un sec 4-2.

Singurele absente din lotul lui Nottingham raman Chris Cohen si Kevin Wilson, ambii accidentati, in timp ce Simon Cox pare favorit la postul de varf; la fel, Greg Halford este apt de joc, ceea ce il recomanda titular in centrul defensivei.

Formula de start a lui Nottingham Forest (asezare 4-2-3-1): Darlow – Jara, Collins, Halford, Lichaj – Lansbury, Reid – Mackie, Abdoun, Paterson – Cox.

In cele din urma, Watford poate conta pe serviciile lui Lewis McGugan in compartimentul de la mijlocul terenului, iar sistemul de joc al oaspetilor se anunta inca de pe acum un 3-5-2 cu cele doua aripi retragandu-se mereu pe faza de aparare.

Formula de start a lui Watford (asezare 3-5-2): Almunia – Angella, Ekstrand, Doyley – Battocchio, Faraoni, McGugan, Murray, Pudil – Forestieri si Deeney.

In opinia casei de pariuri online Sportingbet, Nottingham Forest este favorita la castigarea acestei intalniri cu o cota de 2.20. In alta ordine de idei, pentru un pariu in over 2.5 veti fi recompensati cu o cota de 2.00!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO