Pariul zilei – 29.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Gent vs Kortrijk (29.08.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 29 August 2014, vine din Belgia Jupiler League, acolo unde Gent si Kortirjk, echipe aflate diametral opus in clasament, vor fi fata in fata in etapa cu numarul sase. Cota pariului ales de noi astazi este de 1.70 la bet365. In cele patru intalniri din sezonul trecut am avut parte de o victorie a lui Gent si trei ale lui Kortrijk, in mod surprinzator.
Gent Kortrijk
Gent se afla printre echipele fruntase din Jupiler League dupa cinci etape scurse, avand zece puncte din 15 posibile, dar si un golaveraj foarte bun, de 9-5, doar doua echipe reusind sa inscrie mai mult pana acum. Cu aceste cifre, echipa gazda ocupa locul secund, latrei lungimi de liderul Anderlecht, dand semne ca poate lupta pentru un loc de cupa europeana. Kortijk de cealalta parte a baricadei vine la acest meci dupa un inceput modest de campionat, dovada ca are penultima defensiva din prima liga belgiana. Oaspetii au inregistrat o victorie, un egal si trei infrangeri pana acum, iar cu patru puncte si un golaveraj de 5-9, echipa este penultima in clasament. Astfel, Kortrijk are nevoie de puncte ca de aer in acesta deplasare.
Pariuri Gent vs Kortrijk
Info pariuri sportive: Gent -0.5,-1.0 HA @ 1.70

  • Am ales sa mergem pe o victorie a gazdelor in acest meci, riscand putin pe o victorie ceva mai clara, la minim doua goluri diferenta. Daca cei de la Gent se vor impune la limita de un gol, jumatate din miza va fi returnata, iar jumatate va fi castigatoare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,