Meciul zilei – 29.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

Shaktar Donetsk vs Mariupol (29.08.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi vine din etapa a cincea a campionatului din Ucraina, acolo unde Shaktar Donetsk va da piept cu Mariupol de la ora 17:00, cele doua cluburi fiind diametral opuse in clasament dupa patru runde. Precedentele patru intalniri disputate in ultimul an, au fost castigate de formatia gazda a acestei intalniri.
Shaktar Donetsk Mariupol
Calificata in grupele Champions League, acolo unde nu va avea o misiune tocmai imposibile, Shaktar Donetsk se afla intr-o forma de zile mari, luptand si anul acesta cu prima sansa la titlu am putea spune. Dupa patru etape scurse, echipa lui Mircea Lucescu are patru victorii si cel mai bun golaveraj din campionat, 10-1, revenindu-i astfel pozitia fruntasa din clasament. Mariupol, outsider clar la toate agentiile de pariuri, se afla la polul opus, pe ultimul loc al clasamentului, fiind singura alaturi de Hoverla Uzhhorod fara victorie pana acum. Oaspetii au un egal si trei esecuri, dar si un golaveraj de 5-10. O singura deplasare au bifat oaspetii, pierduta cu 0-1 pe terenul celor de la Zorya acum aproape trei saptamani de zile.
Pariuri Shaktar Donetsk vs Mariupol
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.40

  • Intre cele doua formatii nu exista termen de comparatie in acest moment, acestea fiind opuse din toate punctele de vederea, iar Shaktar Donetsk este superioara la orice capitol inaintea acestui joc.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,