Pariuri Sportive – Monaco vs Lille – 30.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Monaco vs Lille (30.08.2014) – ora 18:00
AS Monaco si Lille vor oferi unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numarul patru din Franta Ligue 1, acestea fiind doua dintre formatiile care au incheiat pe podium campionatul trecut.
Ambele intalniri din sezonul precedent s-au incheiat cu scoruri de under 2.5, Lille castigand patru puncte dupa cele doua jocuri directe.
Monaco Lille
AS Monaco este foarte aproape de a-l da pe Radamel Falcao la Real Madrid sub forma de imprumut. Echipa gazda, in ciuda investitiilor enorme din ultimii ani, se afla doar pe locul 17 dupa primele trei etape, bifand o victorie si doua esecuri. Monaco are si un golaveraj modest, de 3-6, avand o medie de doua goluri primite pe meci, mult sub pretentiile lor. Un singur punct ii desparte pe gazde de zona retrogradarii. Lille de cealalta parte a baricadei pare sa continue pe aceeasi linie ca si in sezonul trecut cand a obtinut locul trei in clasament. Origi si compania sunt pe trei si la ora actuala, cu sapte puncte din noua posibile, avand un golaveraj de 3-0, defensiva fiind stalpul principal al formatiei oaspete. De altfel, Lille este singura tabara din Franta Ligue 1 care nu a primit gol pana in momentul de fata.
Pariuri Monaco vs Lille
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.53

  • Am ales sa mergem pe maxim doua goluri in aceasta intalnire, bazandu-ne pe defensiva de fier a celor de la Lille, dar si pe faptul ca nici Monaco nu este o formatie care sa riste mult, desi apararea ei a fost dezastruoasa in primele trei runde.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,