Pariul zilei – 30.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 29 April, 2017. Postat in Pariul Zilei

Everton vs Chelsea (30.04.2017) – ora 16:05
pariul zilei2Everton si Chelsea vor fi puse fata in fata intr-un super duel programat duminica dupa-amiaza in Anglia Premier League. Meciul face parte din cea de-a 35-a etapa a campionatului, iar pariul zilei de pe 30 Aprilie are o cota de 1.70.
Everton
Chelsea
Everton este una dintre echipele frumoase ale acestei stagiuni, practicand un fotbal placut si ofensiv. Drept dovada, golgeterul campionatului este Lukaku, reusind sa inscrie de 24 de ori pana acum. Everton ocupa locul sapte, loc pe care il are asigurat, la fel ca si calificarea in Europa League. Exista sanse matematice sa mai urce in clasament, dar realistic este greu.Chelsea conduce ostilitatile in Premier League, fiind la patru puncte peste Tottenham, formatia de pe locul secund. Albastrii au 78 de puncte si un golaveraj de 69-29, avand a doua ofensiva din Anglia in acest moment, dupa Liverpool. Chelsea este prima si intr-un clasament al deplasarilor, castigand 36 de puncte din 51 posibile pe teren strain.
Pariuri – Everton vs Chelsea
Info pariuri sportive  GG @ 1.70

  • Se intalnesc doua echipe foarte ofensive ale fotbalului englez, marcand impreuna de 129 de ori pana acum. Mizam pe un meci cu goluri in ambele porti, cota de 1.70 fiind foarte atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: