Pronostic – Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt – 30.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 29 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt – 30.04.2017

Pronostic - Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt - 30.04.2017

Hoffenheim si Eintracht Frankfurt se intalnesc in cel de-al doilea meci programat duminica in Bundesliga, lovitura de start fiind programata la ora 18:30, ora Romaniei.

Hoffenheim a avut un sezon foarte reusit pana acum si mai mult ca sigur va merge in Champions League sezonul viitor. Echipa ocupa locul patru, la noua puncte peste urmatoarea clasata. Plus de asta, Hoffe lupta pentru pozitia a treia care duce direct in grupe, avand doar un punct in minus fata de Borussia Dortmund, cu patru etape inainte de final.

Eintracht Frankfurt este la mijlocul clasamentului, pe pozitia a zecea. Matematic mai sunt sanse de a termina in Top 6, insa realistic vorbind, oaspetilor le va fi destul de greu. Marea problema a celor din Frankfurt este ofensiva, dovada ca au marcat de 32 de ori in 30 de meciuri, in timp ce apararea s-a ridicat la un nivel superior. Partida tur s-a incheiat nedecisa, scor 0-0 pe 9 Decembrie 2016.

Pronostic: 1 @ 1.54
Hoffenheim are cam toate argumentele de partea ei, jucand acasa, fiind superioara la nivel de lot, plus ca si motivatia este mai mare, avand sanse bune sa termine pe podium si sa evite tururile preliminare din Liga Campionilor. Mult succes!

Tags: