Pariuri Kuban Krasnodar vs Rubin Kazan – 14.07.2013

Bilet realizat de bonus in 13 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Kuban Krasnodar vs Rubin KazanPrima etapa din Rusia Premier League debuteaza in acest weekend, iar unul din meciurile ce ne-au atras atentia este cel de duminica seara, ora 20:00, dintre Kuban si Kazan. Cotele sunt foarte echilibrate, bet365 oferind o cota de 2.20 pentru victoria gazdelor, si o cota de 3.30 pentru succesul oaspetilor. Egalul este cotata cu 3.30.

Kuban Krasnodar a devenit in ultimii doi ani o formatie de temut in prima liga a Rusiei, lucru vazut si in stagiunea precedenta. Echipa gazda a disputat doar trei partide de pregatire in aceasta vara, bilantul fiind unul modest.
Mai precis, Kuban a inregistrat o victorie chinuita, scor 3-2 in fata lui Karpaty, un egal fara goluri in fata lui Botev Plovdiv, si o infrangere, scor 2-0 contra celor de la Sigma Olomouc.

In schimb, Rubin Kazan a fost ceva mai activa din punct de vedere al amicalelor, disputand 6 meciuri in perioada de pregatire, de asemenea cu un bilant modest. Formatia vizitatoare a bifat doua victorii, un egal si trei infrangeri. Printre formatiile care au scos ceva in fata lui Rubin se numara si Steaua, meciul dintre campioana Romaniei si formatia din Rusia terminandu-se la egalitate, scor 0-0.

Rubin Kazan a castigat unul din cele 4 meciuri directe din 2012 pana in prezent. Kuban a bifat de asemenea o victorie, iar alte doua partide s-au incheiat la egalitate.

Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75
Am ales pentru acest meci sa mergem pe mai putin de 3 goluri. Acest lucru a vedenit deja o obisnuinta in randul celor doua tabere, mai ales in mecuirile directe. Din 2011 pana in prezent s-au intalnit de 6 ori, si de fiecare data au oferit meciuri cu maxim 2 reusite.