Pariuri Sportive Shrewsbury vs Galatasaray – 13.07.2013

Bilet realizat de bonus in 13 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Shrewsbury vs GalatasarayShrewsbury si Galatasary vor fi puse fata in fata, sambata dupa amiaza incepand cu ora 17:00 intr-un meci de pregatire inaintea caruia turcii au de departe prima sansa, atat pe hartie cat si la pariuri. Cota oferita de bet365 pentru un eventual succes al Galatei este de 1.20 in momentul de fata.

Shrewsbury disputa acum primul meci de pregatire din aceasta vara fiind net inferioara din majoritatea punctelor de vedere. Englezii evolueaza in League one, a treia de liga de fotbal din Anglia, iar campionatul trecut au terminat doar pe 16.
Apararea s-a dovedit a fi punctual slab pentru Shrewsbury, aceasta incasand nu mai putin de 60 de goluri in cele 46 de runde din League One. Ofensiva s-a descurcat ceva mai bine, cu 54 de reusite.

Galatasaray de cealalta parte a baricadei vine la acest joc de asemenea dupa o perioada de odihna, fara nici un meci amical disputat. Turcii au devenit campioni in Superliga, terminand sezonul pe val, cu 4 victorii in ultimele 5 etape.
Cand vine vorba de puncte forte si slabe, este cert un lucru. Galata a fost cea mai ofensiva echipa din Turcia sezonul trecut, cu 66 de reusite in 34 de etape, dar in acelasi timp a avut cea mai solida aparare, cu 35 de goluri incasate.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.62
Galatasaray este fara nici un dubiu echipa superioara in acest duel. In conditii normal Shrewsbury nu are prea multe sanse, iar daca turcii isi respecta statutul de favoriti certi ai acestui meci, atunci Galata ar trebui sa treaca in avantaj pe tabela inca dinainte de pauza meciului.