Pariuri Sportive Preston vs Liverpool – 13.07.2013

Bilet realizat de bonus in 13 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Preston vs LiverpoolLiverpool va debuta in aceasta vara contra lui Preston, formatie de liga a treia din Anglia, sambata dupa amiaza incepand cu ora 17:00. Bet365 o da ca mare favorita pe echipa de pe Anfield Road, cu o cota de 1.53 in momentul de fata pentru a obtine victoria.

Preston nu a disputat nici ea nici un joc de pregatire in aceasta vara, asa ca nu incape vorba despre un avantaj al meciurilor in picioare. Formatia din League One nu a iesit cu nimic in evidenta pe parcursul sezonului trecut, terminand campionat chiar in partea a doua a clasamentului, pe pozitia a 14-a.
Totusi Preston se lauda cu un golaverage pozitiv campionatul trecut, si anume +5, cu 54 de reusite si 49 de goluri incasate in 46 de partide.

Liverpool de cealalta parte a baricadei a terminat sezonul trecut pe val, cu victorii peste victorii, iar cormoranii privesc inainte foarte increzatori, mai ales dupa intaririle din aceasta vara. Cu un atac letal sezonul trecut, Liverpool a terminat pe 6, iar in sezonul ce sta sa inceapa, Gerrard si compania au ca obiectiv top 4.
Cormoranii s-au intarit cu doi jucatori din Spania, Iago Aspas si Luis Alberto, si doi jucatori din Anglia, Simon Mignolet si Kolo Toure.

Preston si Liverpool s-au mai intalnit in 2009 in Cupa Angliei, atunci cormoranii impunandu-se cu scorul de 0-2.

Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.53
Am ales pentru acest meci sa mergem pe victoria lui Liverpool, formatie net superioara din toate punctele de vedere. Plus de asta in tabara cormoranilor exista o atmosfera foarte buna, toate lucrurile indreptandu-se spre bine dupa cum se pare.