Pariuri Sportive – AC Milan vs Napoli – 14.04.2013

Bilet realizat de bonus in 14 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

AC Milan vs NapoliEtapa 32 din Italia Seria A ne va oferi un derby extrem de interesant intre AC Milan si Napoli. Partida se anunta una echilibrata, si cu atat mai interesanta avand in vedere ca cele doua tabere sunt vecine de clasament si lupta pentru pozitia a doua. Cotele sunt de asemenea extrem de echilibrate.

AC Milan este cea mai in forma echipa din Serie A alaturi de Juventus, avand nu mai putin de 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 etape, depasind inceputul ezitant de sezon. Balotelli si colegii sai ocupa acum pozitia a 3-a cu 58 de puncte si un golaverage de 55:34, fiind la 4 puncte de Napoli, ocupanta locului 2.
Acasa Milan are numai victorii in ultimele 5 partide de campionat, fiind a 5-a in campionat intr-un astfel de clasament.

Napoli pe de alta parte vine dupa 5 etape bune in care si-a trecut in cont 10 puncte, fiind in continua crestere de forma. Cavani si compania ocupa un onorabil loc 2 cu 62 de puncte si un golaverage de 57:29, fara sanse prea mari la titlu. Cu siguranta principalul obiectiv al napoletanilor este cimentarea pozitiei a 2-a.
Napoli este a doua si intr-un clasament al meciurilor disputate pe teren strain, cu 25 de puncte din 45 posibile.

Cele doua formatii s-au intalnit de 2 ori in 2012, niciodata nereusind sa decida care este mai buna. O data au terminat fara gol marcat, iar in turul acestui campionat au incheiat cu scorul de 2-2.

Pronostic: Peste 2.0 goluri handicap asiatic la o cota de 1.40
Dupa ce in tur am vazut un meci spectaculos cu 4 goluri marcate, ne asteptam ca si diseara sa vedem macar 3 reusite. Daca se va inscrie de 2 ori miza ne va fi returnata. Plus de asta Milan vine dupa 5 meciuri in care s-au marcat 17 goluri, pe cand ultimele 5 partide ale lui Napoli au oferit nu mai putin de 19 reusite.