Pariuri Sportive – Rapid vs Steaua – 14.04.2013

Bilet realizat de bonus in 14 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rapid vs SteauaDerby-ul etapei cu numarul 26 din Romania Liga 1 se va da in aceasta seara incepand cu ora 20:30 intre Rapid Bucuresti si Steaua Bucuresti. Dupa cum era de asteptat, Steaua porneste ca mare favorita la pariuri, avand o cota de 1.70 pentru un eventual succes la bet365.com.

Rapid vine dupa 4 etape in care a cunoscut o oarecare crestere, cel putin in rezultate, reusind 2 remize si 2 victorii. Astfel giulestenii au urcat pe locul 7 cu 37 de puncte si un golaverage de 25:23, neavand insa nici o speranta pentru un loc de cupa europeana.
In fata propriilor suporteri rapidistii au disputat 12 meciuri in acest campionat, reusind doar 6 victorii, 2 remize si nu mai putin de 4 infrangeri. Intr-un astfel de clasament gazdele ocupa locul 10 in Liga 1.

Steaua pe de alta parte nu are adversar in Liga 1, iar asta o dovedeste in fiecare etapa. Rusescu si compania ocupa fotoliul de lider cu 63 de puncte, cu 15 mai mult decat locul 2, dar si cu un meci in minus disputat. Cu 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 etape, stelistii se lauda si cu un golaverage de 59:20.
Dupa 12 deplasari sustinute in competitia interna, Steaua se lauda cu 7 victorii, 3 remize si 2 infrangeri, fiind cea mai buna din campionat la acest capitol.

In partida tur Rapid-ul a pierdut cu greu un punct, primind gol abia in minutul 90+5, in ciuda faptului ca stelistii au dominat in mod categoric pe intreaga durata a meciului.

Pronostic: Victorie Steaua la o cota de 1.70
Chiar daca nu va mai exista aceeasi motivatie ca in tur, Steaua fiind deja aproape campioana, ne asteptam ca orgoliile sa apara ca la fiecare derby si stelistii sa isi confirme superioritatea demonstrata pe tot parcursul acestui sezon.

Cele mai bune cote pentru meciul Rapid – Steaua sunt oferite de: Betclic + Bonus 40 RON.