Pariuri Sportive AC Milan vs Napoli – 22.09.2013

Bilet realizat de bonus in 21 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

AC Milan vs Napoli (22.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Cum acest weekend este weekend-ul derby-urilor in Europa, AC Milan si Napoli se vor duela intr-un meci ce poate conta pentru titlu in Serie A. Partida va avea loc duminica seara de la ora 21:45 si face parte din cadrul etapei a patra.
Din 2012 pana in prezent cele doua echipe s-au duelat de trei ori, mereu terminandu-se la egalitate, o data 0-0, o data 1-1, si o data 2-2.
AC Milan
Napoli
AC Milan a inceput destul de ezitant noua stagiune, iar dupa trei etape scurse milanezii au adunat doar patru puncte. Cu legenda Kaka din nou in tricoul echipei, AC Milan se vede nevoita sa forteze victoria duminica, pentru a reintra in lupta pentru titlu. Golaverage-ul milanezilor este de 6-5 la ora actuala, apararea lasand oarecum de dorit. Totusi atacul s-a ridicat la un nivel bun, cu o medie de doua reusite pe meci. Milan l-a pierdut in aceasta vara pe un alt star al echipei, si anume Kevin-Prince Boateng.
Napoli de cealalta parte este echipa care a investit cel mai mult in aceasta vara, iar tehnicianul Rafa Benitez are fixat ca obiectiv titlul. Napoletanii se afla moment in carti, ocupand pozitia fruntasa in Serie A, cu maxim de puncte dupa trei etape si cu cele mai buna cifre. Higuain si compania se lauda cu un atac de senzatie, cu noua reusite, si o medie de trei goluri pe meci, dar si cu o aparare pe masura, care a primit doar doua goluri. La pariuri cotele sunt echilibrate, iar bet365 ofera cea mai buna cota pentru 2 solist, si anume 2.70.
Pariuri AC Milan vs Napoli
Pronostic pariuri sportive: Sub 1.5 goluri in prima repriza @ 1.42
  • Am ales sa mergem pe o prima repriza cu putine goluri in acest meci, o prima repriza in care vom avea parte de tatonari din partea ambelor formatii. Se anunta un meci extrem de echilibrat pe San Siro intre AC Milan si Napoli.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!