Pariuri Sportive Real Madrid vs Getafe – 22.09.2013

Bilet realizat de bonus in 21 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Real Madrid vs Getafe (22.09.2013) – ora 20:00
Introducere
Una dintre cele mai dezechilibrate partide ale acestei etape in Primera Division va avea loc duminica seara incepand cu ora 20:00 pe Santiago Bernabeu. Vice-campioana Spaniei, Real Madrid va primi vizita lui Getafe, o formatie destul de incomodat.
Galacticii au castigat patru din ultimele cinci intalniri directe cu Getafe, la care se adauga o victorie surprinzatoare a oaspetilor anul trecut.
Real Madrid
Getafe
Real Madrid se afla intr-o forma de invidiat la ora actuala, desi vine dupa o remiza pe terenul lui Villareal etapa trecuta. Ronaldo si compania s-au impus cu 1-6 pe terenul lui Galatasaray la mijlocul acestei saptamani in grupele UCL. In campionat madrilenii ocupa locul patru cu zece puncte si un golaverage de 8-4, existand ceva mai multe asteptari din punct de vedere ofensiv.
Getafe de cealalta parte nu are cel mai bun start de campionat. Echipa vizitatoare a inregistrat o singura victorie in patru etape, adunand in total patru puncte si un golaverage de 4-6. Oaspetii au pierdut patru din ultimele cinci meciuri directe cu Real Madrid, iar la cum arata in acest moment nu pot emite pretentii prea mari de la meciul de duminica.
Pariuri Real Madrid vs Getafe
Pronostic pariuri sportive: Real Madrid -2.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Desi pana acum in campionat Realul nu a facut scor cu nici o echipa, ne asteptam ca formatia gazda sa sparga gheata din acest punct de vedere si sa treaca de Getafe fara emotii, asa cum s-a intamplat si in ultimul meci directe (4-0).
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!