Pariuri Sportive – AC Milan vs Torino – 01.02.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

AC Milan vs Torino  (01.02.2014) – ora 21:45
serieaAC Milan va cauta cea de-a treia victorie din tot atatea meciuri in Serie A cu Seedorf pe banca, insa nu va fi deloc usor sambata seara de la ora 21:45 in fata lui Torino, o echipa aflata intr-o forma de invidiat.
Meciul tur a fost un spectacol pe cinste care a oferit patru goluri si care s-a terminat la egalitate, asta dupa ce Milan castigase precedentele trei intalniri cu 1-0, 2-4 si 5-1.
AC Milan Torino
AC Milan pare schimbata in bine dupa venirea lui Seedorf pe banca tehnica, reusind doua victorii in ultimele doua etape de campionat. Milanezii au urcat in prima jumatate a clasamentului, pe locul noua mai precis cu 28 de puncte. Golaverajul de 34-31 nu este la nivelul asteptarilor nici pe departe. Doar cinci puncte ii mai despart pe gazde de locurile de Europa League, iar Kaka si compania spera intr-un retur bun, la fel ca in stagiunea precedenta. Torino se afla intr-o forma buna de asemenea, venind, la fel ca si AC Milan, dupa doua victorii la rand in campionat. Formatia vizitatoare a urcat pe locul sase in clasament, mult ai aproape de Europa decat adversara din aceasta partida. Torinezii au 32 de puncte si un golaveraj de 34-27 si la fel ca milanezii, spera in obtinerea unui loc de Europa League. Torino a pierdut doar una din precedentele patru depalsari in Serie A.
Pariuri AC Milan vs Torino
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.80

  • Atat AC Milan, cat si Torino au aratat destul de bine in ultimele etape, ambele tabere fiind intr-o forma buna. Datorita acestui lucru ne asteptam ca sambata seara sa vedem goluri in ambele porti, la fel ca la meciul (2-2).
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,