Pariuri Sportive – Cagliari vs Fiorentina – 01.02.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Cagliari vs Fiorentina  (01.02.2014) – ora 19:00
serieaEtapa cu numarul 22 din Italia Serie A va fi deschisa sambata seara de la ora 19:00 de catre partida dintre Cagliari si Fiorentina, doua formatii aflate in situatii total diferite si in zone opuse ale clasamentului.
Fiorentina este fata victorie in fata lui Cagliari dupa doua jocuri in 2013, pierzand o data cu 2-1 in deplasare si remizand 1-1 in turul acestui campionat.
Cagliari Fiorentina
Cagliari este printre cele mai slabe formatii ale momentului in Italia, dovada ca vine dupa cinci runde fara succes, perioada in care a bifat doua remize, urmate de trei esecuri la rand. Cagliari are patru puncte peste zona retrogradarii, mai precis 21 de puncte si un golaveraj de 20-31, probleme venind atat din atac, cat si din defensiva. Totusi formatia gazda a pierdut doar trei jocuri din 11 pe teren propriu. Fiorentina in schimb vine la acest joc dupa multe etape fara infrangere, fiind in lupta stransa cu Napoli pentru locul trei, ultimul ce duce in Uefa Champions League. Formatia vizitatoare este a patra momentan in clasament, cu 41 de puncte si un golaveraj de 40-23, avand un atac de invidiat, dar si a treia defensiva din Serie A. Doar trei puncte au oaspetii in minus fata de podium, iar cele opt puncte peste locul cinci le asigura o oarecare liniste.
Pariuri Cagliari vs Fiorentina
Info pariuri sportive: X2 @ 1.38

  • Fiorentina este printre cele mai in forma echipe din Serie A, lucru pe care nu-l putem spune si despre Cagliari, formatia gazda fiind in cadere libera. Ne asteptam ca trupa din Firenze sa nu piarda acest joc, cota find una acceptabila in conditiile date.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,